Loading...
Henkilökunta 2018-11-27T13:18:41+00:00

Sari Burke

Olen Sari, toimin monipuolisissa taloushallinnon tehtävissä Riihimäen toimistolla. Olen suorittanut taloushallinnon ammattitutkinnon. Parasta työssäni ovat monipuoliset tehtävät eri yritysmuotojen kirjanpitojen ja palkanlaskennan parissa sekä työkavereiden ja tiimin tuki.

Marjut Forsström

Olen Marjut, toimin Riihimäen toimistolla monipuolissa taloushallinnon tehtävissä. Olen suorittanut taloushallinnon- ja siihen sisältyvän palkkahallinnon ammattitutkinnon. Kuulun tiimin nuorimpiin, vaan en kokemattomimpiin. Alan työkokemusta löytyy yli 10 vuoden ajalta. Parasta työssäni on työtehtävien monipuolisuus ja se, että saan työskennellä eri toimialan yritysten kanssa.

Eija Isoaho

Olen Eija, toimin taloushallinnon tehtävien lisäksi tiiminvetäjänä Riihimäen toimistolla. Olen suorittanut taloushallinnon ammattitutkinnon. Parasta työssäni on päivien vaihtelevuus ja erilaiset asiakkaat. Tällä alalla ei ole koskaan valmis, aina voi oppia jotain uutta!

Kimmo Kaikkonen

Olen Kimmo, toimin Riihimäen toimistolla monipuolisissa taloushallinnon tehtävissä. Koulutukseltani olen tradenomi. Työssäni parasta on nykyaikaiset sähköiset järjestelmät, joiden ansioista työskentely on sujuvaa ja paikasta riippumatonta.

Hannu Kangas

Olen Hannu, teen monipuolisia taloushallinnon töitä Riihimäellä. Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteiden maisteri ja työkokemusta löytyy alalta kuusi vuotta. Parasta työssä on modernit työkalut.

Mirkka Markkola

Olen Mirkka ja toimin tiiminvetäjänä Turengin toimistolla. Työkokemusta alalta on jo reilut 10 vuotta ja olen suorittanut KLT-tutkinnon. Numeroiden pyörittäminen on minulle mieluista ja saan iloa siitä, kun tilit ovat tasan ja yrittäjä tyytyväinen.

Niina Ruissalo

Olen Niina, toimin Turengin toimistolla monipuolisissa taloushallinnon tehtävissä. Olen suorittanut taloushallinnon- ja siihen sisältyvän palkkahallinnon ammattitutkinnon. Tilitoimistotyöstä minulla on kokemusta yli 10 vuoden ajalta. Parasta työssäni on monipuoliset työtehtävät ja se, ettei tässä työssä ole koskaan täysin oppinut.

Juha-Matti Sivula

Olen Juha-Matti, Vihaisen Talouspäällikön perustaja ja hallituksen puheenjohtaja. Keskityn työssäni erityistä asiantuntemusta vaativiin tehtäviin ja taloushallinnon konsultointeihin sekä hallitustyöhön.

Paula Sivula

Olen Paula, Vihaisen talouspäällikön toinen omistaja. Olen suorittanut taloushallinnon ammattitutkinnon ja syvennän osaamistani tradenomiopinnoilla. Hoidan yrityksemme hallinnollisten asioiden lisäksi myös asiakastöitä. Parasta työssäni on päivien vaihtelevuus.

Kati Vauhkonen

Olen Kati, toimin Turengin toimistolla monipuolisissa taloushallinnon tehtävissä. Koulutukseltani olen liiketalouden tradenomi. Parasta työssäni on yrittäjän auttaminen ja tukeminen taloushallinnon asioissa.

Jenni Viitanen

Olen Jenni, Vihaisen Talouspäällikön toimitusjohtaja. Vastuullani on liiketoiminnan kokonaisvaltainen kehittäminen ja henkilöstöstä huolehtiminen. Parasta työssäni on monipuolisuus ja se, että pääsen kehittämään toimintaa jatkuvasti eteenpäin.

Tiina Warvas

Olen Tiina, työskentelen taloushallinnon tehtävien parissa Turengin toimistolla. Olen ollut alalla reilut 20 vuotta, josta kahdeksan vuotta yrittäjänä ja työnantajana. Olen suorittanut yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon. Parasta työssäni on ne hetket, kun asiakas huomaa oikeasti tarvitsevansa apuamme ja pystymme aidosti auttamaan.