Jokainen työmatka päättyy aina työlääseen matkalaskun tekoon. Täytyy kaivaa esiin kuittipino ja aloittaa maksujen syöttäminen yksi kerrallaan ohjelmistoon. Työaikaa valuu hukkaan tehottoman käytännön mukana. Teknologia on kuitenkin tullut tässäkin asiassa hätiin, ja matkalaskun voi nyt laatia puhelimella jo matkan aikana Procountor Mini -sovelluksella.

Matkalasku valmiina kotiin palatessa

Procountor Minillä matkalasku valmistuu jo matkasi aikana. Sovellus laskee automaattisesti kilometrikorvaukset ja päivärahat matkalla syöttämiesi paikkojen ja aikojen mukaan. Jos työmatkasi sijoittuu ulkomaille, voit kirjata kaikki kulusi ostovaluutan mukaan, sillä sovellus kääntää ne puolestasi kirjanpitovaluuttaan. Kotiin palattuasi kuitit ovat tallessa sähköisesti ja matkalasku valmis eteenpäin laitettavaksi.

Minillä myös laskut maksuun

Sovelluksella voit hyväksyä ja tarkastaa laskut älypuhelimellasi. Se ilmoittaa, kun Procountoriin tulee lasku, ja voit hoitaa laskun suoraan puhelimellasi mistä tahansa. Taloushallinto kulkee siis aina mukanasi, joten ei tarvitse murehtia, tuleeko laskut maksettua ajallaan ollessasi poissa toimistolta.

Procountor Mini on Procountorin kevytversio, joka on taloushallinto taskussasi. Sovellus on saatavilla, kun käytössäsi on Procounter Taloushallinto ja sen voi ladata sekä Android- että iOS-laitteille.

Voit lukea Procountor Ministä lisää täältä: https://finago.com/fi/taloushallinto/sahkoinen/procountor-taloushallinto/procountor-mini/.