Rekisteriseloste 2018-04-03T14:49:42+00:00

Vihainen Talouspäällikkö Oy:n rekisteriseloste

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste, joka koskee Vihainen Talouspäällikkö Oy:n verkkosivuilla keräämiä tietoja. Näitä tietoja kerätään seuraavilla lomakkeilla: Lähetä tarjouspyyntö ja rekrytointi.

Rekisterin ylläpitäjä

Vihainen Talouspäällikkö Oy
Y-tunnus: 2421149-4
Osoite: Lopentie 2, 11100 Riihimäki

Rekisterin yhteyshenkilö

Jenni Viitanen
jenni.viitanen@vihainen.fi

Vihainen Talouspäällikkö Oy ylläpitää rekistereitä henkilöistä, jotka ovat a) lähettäneet tarjouspyynnön www.vihainen.fi-verkkosivuston kautta b) lähettäneet rekrytointilomakkeen www.vihainen.fi-verkkosivuston kautta c) ovat Vihainen Talouspäällikkö Oy:n asiakkaita tai yhteistyökumppaneita.

Rekisteriin kerätään lomakkeilla kysytyt tiedot. Tietoja ei luovuta kolmansille osapuolille.

Rekisteriä käytetään Vihainen Talouspäällikkö Oy:n rekrytointi-, asiakassuhdetoiminta-, tiedotus- ja markkinointitarkoituksiin.

Vihainen Talouspäällikkö Oy käyttää MailChimp-palvelua (www.mailchimp.com) uutiskirjeiden lähetyksessä, joten sähköpostiosoitteet siirtyvät näin myös Euroopan Unionin alueen ulkopuolelle. Muita tietoja kuin sähköpostiosoitteita ei säilytetä MailChimpissä. Rekrytointi ja tarjouspyyntölomakkeet täytetään Typeform-palvelun kautta (https://www.typeform.com), jolla on käytössä EU:n ulkopuoliset palvelimet eli myös lomakkeelle syötettyjä tietoja käsitellään EU:n ulkopuolella.

Jokaisessa lähettämässämme sähköpostimarkkinointiviestissä on painike, jonka kautta rekisteröitynyt henkilö voi poistua listalta. Vaihtoehtoisesti ottamalla yhteyttä jenni.viitanen@vihainen.fi voi listalta poistua koska tahansa.

Pidätämme oikeudet muutoksiin. Vihainen Talouspäällikkö Oy voi milloin tahansa tehdä muutoksia tähän rekisteriselosteeseen, kuitenkin niin, ettei se aiheuta vahinkoa rekisteröityneille henkilöille.

Jos haluat lisätietoja rekisteristä, ota yhteys Jenni Viitaseen jenni.viitanen@vihainen.fi.