Loading...
Rekrytointi 2018-09-23T17:35:24+00:00

Etsimme KIRJANPITÄJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Vihainen Talouspäällikkö Oy on riihimäkeläinen vuonna 2011 perustettu tilitoimisto. Tarjoamme asiakkaillemme sähköisiä taloushallinnonpalveluita konsultoivalla otteella. Asiakkaamme ovat pääosin Uudenmaan ja Hämeen alueelta. Olemme kasvava yritys ja meitä ”vihaisia” on yhteensä 12.

Työnkuvaus

Vastaat kokonaisvaltaisesti asiakkaan sähköisen taloushallinnon hoidosta käsittäen kirjanpidon, viranomaisilmoitukset, tilinpäätökset sekä yleensä myös palkanlaskennan. Autamme asiakasta menestymään ja tarjoamme parasta palvelua. Käytössämme on Procountor-ohjelmisto. Sen käyttötaito on etu, mutta ei kuitenkaan välttämättömyys.

Haemme ensisijaisesti kokoaikaista työntekijää. Olemme kuitenkin joustavia myös osa-aikaisen työn suhteen. Työpisteesi sijaitsee valintasi mukaan Riihimäellä tai Turengissa.

Odotuksemme sinulle

Tehtävässä menestyminen edellyttää muutaman vuoden kokemusta kirjanpidon hoitamisesta, kaupallista koulutusta esim. merkonomi tai tradenomi ja rohkeutta aktiiviseen ja konsultoivaan kanssakäymiseen asiakkaan kanssa. Osa asiakkaistamme on kansainvälisiä, joten toivomme, että suomen kielen lisäksi kommunikoit tarvittaessa myös englanniksi. Arvostamme reipasta, oma-aloitteista ja positiivista työotetta sekä aitoa innostusta alaa kohtaan!

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle joustavan työajan, osittaisen etä-työskentelymahdollisuuden ja puhelinedun. Kannustamme työntekijöitämme kehittämään ammattitaitoaan ja tarjoamme siihen monipuoliset koulutusmahdollisuudet. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehdimme mm. virikeseteleiden avulla. Lisäksi pääset mukaan ammattitaitoiseen työporukkaan, jossa nuttura ei kiristä päätä.

Työn aloitus

Työt alkavat loka-marraskuussa 2018 tai sopimuksen mukaan. Lähetä hakemus 14.10. mennessä alla olevan lomakkeen kautta. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä puhelimitse ke 3.10. ja to 4.10. klo 9-12 Jenni Viitanen / 045 126 2641. Muina aikoina lisätietoja sähköpostitse jenni.viitanen@vihainen.fi.

Pyrimme ilmoittamaan päätöksestä kaikille hakijoille viimeistään joulukuun 2018 aikana.